تبلیغات
سامانه ایران صنعت - فهرست شرکتهای صادرات و واردات آب میوه و کنسانتره ایران

مرکز جامع ثبت و انتشار مشخصات و سوابق اجرایی شرکتهای صنعتی
 

 

آیا شرکت خود را به دایرکتوری صنایع ایران اضافه کرده اید تا مخاطبین آسانتر و سریعتر شما را بیابند؟

آیا در جستجوی لیست بانک اطلاعات شرکتها و صنایع هستید؟

آیا می خواهید خدمات و محصولات خود را با استفاده از سرویس ایمیل مارکتینگ صنعتی به هزاران متخصص و صنعتگر اطلاع رسانی کنید؟

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفا بر روی گزینه های زیر کلیک نمایید

شرکت خود را به دایرکتوری صنایع ایران اضافه کنید

لیست بانک اطلاعات ایران صنعت را دریافت کنیدخدمات و محصولات خود را به صنعتگران اطلاع رسانی کنید

                                       


















iran-sanaat.mihanblog.com
iran-sanaati.mihanblog.com
iran-sanaye.mihanblog.com

 

 
iranesanati.mihanblog.com
irane-sanati.mihanblog.com
iranesanaati.mihanblog.com
irane-sanaati.mihanblog.com
iranisanat.mihanblog.com
 
iranisanaat.mihanblog.com
iran-sanaaye.mihanblog.com
www.iransanat.org
http://www.iransanat.org/maneger/Content/Documents/InfoBank.asp
http://www.iransanat.org/maneger/Content/Documents/Emailing.asp




http://emailing.mihanblog.com




 

 

 



برای نگهداری شكر در انبار باید از پالت ( فلزی و ضد زنگ ویا پلاستیكی ) استفاده گردد. روش چیدن گونی های شكر در انبار باید به طور مرتب بوده و رعایت حداقل ۵۰ سانتی متر فاصله از دیوارها و ۶۰ سانتی متر بین ردیفهای بسته بندی شكر ضروری است. *قبل از انتقال شکر به تانک فرمولاسیون باید از میدان مغناطیسی (آهن ربا) عبور نماید. ۵-۲- انبار سرد و سردخانه زیرصفر جهت انبار كردن كنسانتره ها . با توجه به دستورالعمل درج شده در برچسب محصول و شرایط نگهداری اعلام شده توسط تولیدکننده انبار سرد و یا سردخانه استفاده می شود. ۵-۳- سیلوهای نگهداری میوه ظرفیت سیلوها باید متناسب با نوع میوه و ظرفیت واحد تولیدی باشد. همچنین باید جنس آن برای میوه هایی نظیر سیب و گلابی از جنس بتن و برای میوه های حبه ای مانند انگور،آلبالووتوت فرنگی از جنس استیل ضد زنگ باشد. ۶- تجهیزات خط تولید محصول تولید شده ، باید با ویژگیهای محصول نهایی ذكرشده در استانداردهای ملی (در صورت عدم وجود استاندارد ملی ، استاندارد های بین المللی مورد تایید این سازمان )و یا ضوابط اعلام شده از سوی این سازمان مطابقت داشته باشد. ۶-۱- حداقل تجهیزات مورد نیاز برای تولید آبمیوه( از میوه تازه یا قسمت های خوراکی سبزی وصیفی جات) وپوره - سیلو جهت تحویل و ذخیره میوه - نقاله بالابر مجهز به دوش آب - میز شستشوی غلطكی با آب افشان یا هلیس مشبك با آب افشان - میز سورتینگ تسمه ای - مخزن آنزیم به همراه پمپ دوزاژ مش آنزیم كه به دستگاه خرد كن مرتبط است. - خرد كن ( با توجه به نوع میوه ) - مش هیتر ( با توجه به نوع میوه مانند آلبالووانگورقرمز) - مش تانك - دستگاه پرس جهت آبگیری - سیلو با مخزن تفاله و تجهیزات مربوطه - مخزن ذخیره آبمیوه خام - پاستوریزاتور(درصورت تولید آبمیوه شفاف) - مخازن آنزیم زنی ( درصورت تولید آبمیوه شفاف) - فیلتراسیون به كمك دستگاههایی از قبیل فیلتر خلاء ، فیلتر پرس، فیلتر كاغذی و اولترا فیلتراسیون و نظایر آن ( با توجه به نوع محصول) - مخازن آبمیوه صاف شده - هواگیر (درصورت نیاز) - پاستوریزاتور - پركن ( Hot Filling و یا Cold Filling ( - دربندی اتوماتیک (در صورت نیاز) - تونل و یا حوضچه خنك كن و دمنده هوا ( جهت خنك كردن) درصورت استفاده از سیستم Hot Filling - دستگاه درج مشخصات لازم برروی بسته بندی - نی چسبان درصورت نیاز - بسته بندی دركارتن یا شرینگ تذکر ۱ برای تولید پوره از تجهیزات فوق و با توجه به آخرین تجدید نظراستانداردهای مربوطه استفاده می شود. تذكر ۲ برای انتقال مایعات در خط تولید آبمیوه از پمپ های سانتریفوژی استفاده می شود. تذكر ۳ درخصوص آب میوه های ذیل علاوه بر تجهیزات فوق دستگاههای ذكر شده نیز مورد نیاز می باشد. - آب انگور خوشه گیر انگور آب آلبالو هسته گیر آلبالو - آب مركبات دستگاه برس زنی دستگاه پوست گیر دستگاه اسانس گیر دستگاه آبگیری صافی دستگاه سانتریوفوژبرای صاف شدن نهایی ( دستگاه روغن گیر) – دراین دستگاه روغنهای وارد شده به آب میوه كه عمدتاً د- لیمونن است ، دردمای ۶۰ درجه سانتی گراد با تبخیر۳ تا ۶ درصد آبمیوه جدا می شود. دراین دستگاه اكسیژن موجود در آب میوه نیز جدا می شود. ۶-۲- حداقل تجهیزات مورد نیاز برای تولید آبمیوه ، نکتار وانواع نوشیدنی از كنسانتره - مخزن از جنس مناسب جهت تماس با مواد غذایی ، استیل دوجداره زنگ نزن مجهز به همزن جهت تهیه شربت ( آب و شكر) - مخزن از جنس مناسب جهت تماس با مواد غذایی ، استیل زنگ نزن مجهزبه همزن ( مخلوط كردن مواد اولیه ) - فیلتر یا صافی - هواگیر ( درصورت نیاز ) - مخزن ذخیره قبل از پاستوریزاسیون - پاستوریزاتور - پركن ( Hot Filling ویاCold Filling )‌ - دربندی اتوماتیک(در صورت نیاز) - تونل و یا حوضچه خنك كن و دمنده هوا ( جهت خنك كردن ) درصورت استفاده از سیستم Hot Filling‌ - دستگاه درج مشخصات لازم برروی بسته بندی - نی چسبان درصورت نیاز - بسته بندی دركارتن یا شرینگ ۶-۳ – حداقل تجهیزات مورد نیاز برای تولید نكتار از میوه درصورتی كه نكتار را از میوه تازه تهیه نمایند، تجهیزات مورد نیاز برای تولید نكتار هر میوه، مشابه با تجهیزات بخش تولید آبمیوه (ازمیوه تازه) به انضمام تجهیزات ذیل می باشد: - مخزن از جنس مناسب جهت تماس با مواد غذیی ( استیل ) دو جداره مجهز به همزن جهت تهیه شربت - مخزن فرمولاسیون مجهز به همزن - مخزن ذخیره نكتار - هواگیر( درصورت نیاز) - پاستوریزاتور - پركن ( Hot Filling و یا Cold Filling ( - دربندی اتوماتیک (در صورت نیاز) - تونل و یا حوضچه خنك كن و دمنده هوا ( جهت خنك كردن) درصورت استفاده از سیستم Hot Filling - دستگاه درج مشخصات لازم برروی بسته بندی - نی چسبان درصورت نیاز - بسته بندی دركارتن یا شرینگ تذکر در صورتیکه هریک از محصولات بصورت گازدار تولید شوند تجهیزات زیر بعد از مرحله پاستوریزاتور مورد نیاز خواهد بود: - دستگاه خنک کننده - دستگاه تزریق گاز - پركن ( Hot Filling و یا Cold Filling ( - دربندی اتوماتیک (در صورت نیاز) - تونل و یا حوضچه خنك كن و دمنده هوا ( جهت خنك كردن) درصورت استفاده از سیستم Hot Filling - دستگاه درج مشخصات لازم برروی بسته بندی - نی چسبان درصورت نیاز - بسته بندی دركارتن یا شرینگ ۶-۴- حداقل تجهیزات مورد نیاز برای تولید كنسانتره كنسانتره یا عصاره تغلیظ شده را از تغلیظ آب میوه در خلاء نسبی بدست می آورند. تجهیزات مورد نیاز برای تولید كنسانتره ، شامل لوازم و تجهیزات تولید آبمیوه (ازمیوه تازه) به انضمام تجهیزات ذیل می باشد: - اواپراتور تحت خلاء به انضمام تجهیزات جانبی آن - سیستم خنك كننده - مخازن ذخیره كنسانتره میوه مجهز به همزن جهت یكنواخت سازی آن - پمپ تخلیه كنسانتره - پركن تذكر نوع پمپ های مورد استفاده درخط كنسانتره منو پمپ می باشد. ۶-۵- حداقل تجهیزات مورد نیاز برای تولید انواع شربت - مخزن از جنس مناسب جهت تماس با مواد غذایی استیل زنگ نزن برای تهیه شربت ( آب + شكر) - مخزن از جنس مناسب جهت تماس با مواد غذایی استیل زنگ نزن دو جداره جهت پخت میوه ( درصورت تهیه شربت میوه ) - مخزن فرمولاسیون - صافی - هواگیر(درصورت نیاز) - پاستوریزاتور - پركن - كانال یا ریل متحرك و دوش آب برای شستشوی ظروف پر شده - دستگاه درج مشخصات لازم برروی بسته بندی یادآوری استیل به کار برده شده در تجهیزات خط تولید باید مورد تایید مراجع ذیصلاح [۲]باشد. تبصره جهت آگاهی از ویژگیهای محصول به آخرین تجدید نظر استانداردهای ملی موجود و در صورت عدم وجود استاندارد ملی ، به استانداردهای بین المللی معتبرمورد تایید این سازمان مراجعه شود. ۱-Good Manufacturing practice (GMP) [۲] - مرجع ذیصلاح در حال حاضرسازمان ملی استاندارد ایران می باشد. Browse by Audience [رشد تولید تجهیزات پزشکی/کاهش قیمت تجهیزات پزشکی در دولت تدبیر و امید ] [توجه دستگاههای فرهنگی به ماده 14 قانون مبارزه با قاچاق/ نهیب قانون به سیاستگذاران کلان تولید ] [رتبه بندی آبهای آشامیدنی بسته بندی بر اساس شاخص های prps و غلظت نیترات و نیتریت منبع آب] [کارنامه موفق وزارت بهداشت در تحقق اقتصاد مقاومتی/امیدواری به تولید ٩٠درصدی تجهیزات پزشكی بیمارستانها توسط شركتهای داخلی ] [داروی بی شناسه، محلی از اعراب ندارد/اتصالTTACبهELP برای جلوگیری از ورود قاچاق دارو ] [رتبه بندی آبهای معدنی بسته بندی بر اساس شاخص های prps و غلظت نیترات و نیتریت منبع آب] لینکهای داخلی 1 2 Previous Next Browse by Audience صنایع وتولیدکنندگان داروسازان و پزشکان بیماران و مصرف کنندگان توزیع کنندگان و واردکنندگان